2019-02-07

Ett kreativt driv

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv. Har aldrig haft ett sånt sug av att göra, sy, skapa, måla, ta fram grafik, SOM NU.
Måste ju vara kroppens sätt att liksom fylla huvudet med pepp, idéer och trycka in att ”snart så Klara, kommer allt detta tillbaka igen…” Och jag längtar verkligen. Speciellt efter att känna mig pigg. Har ju en hel lista med DIY för barnens rum, som skall färdigställas och saker jag vill sy (för det kanske är bättre att nyttja alla flyttkartonger med tyger i källaren än att köpa nytt?!?!).
Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).


Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar