2019-01-24

Början på nåt bra

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.  
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året. 
För det visade sig att det handlade inte om den där ”post wedding depression”. Det sa väl mitt inre med men ville med allt tänkbart kämpa emot tankarna om att det var nåt värre. Min inställning är ju bara att jag måste göra det bästa av situationen och att jag ser ljust på att sluta att ha ont. Men i fyra år har jag sökt och fått höra att jag är överrörlig i lederna, karpaltunnelsyndrom, behövde träna upp mina muskler kring handleder, knän och fötter.  

Det var visst reumatism och idag tar jag min första dos medicin. Jag ser det som början på något nytt. Ett annorlunda liv. Jag väljer att gå in i detta väldigt positivt. Det måste bli bättre, jag måste kunna ta på barnen vantar, kunna skriva för hand och förhoppningsvis teckna mina älskade dalahästar igen. Men nu handlar det om att verkligen lyssna på sin kropp, pusha men ändå respektera den. All omtanke jag har fått är rätt överväldigande. Fått fina tips och många kloka ord. Det värmer och ger mig hopp på att detta kommer att bli bra. Inget annat alternativ! 
Tack ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar