2018-11-15

Min tid är nu
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Så lät det när jag skrev utkastet för två månader sedan. Anledningen till att det just tog två månader att skriva klart är väl precis #vardagspusslet. Min hjärna pumpas med ordet BALANS. Balans mellan vad jag vill och vad jag orkar. Balans mellan familj och jobb. Balans med vad som förväntas och vad jag vill ytterligare. Landar bara i LAGOM.
Men jag är inte lagom, har aldrig varit och kommer aldrig vara. Personlig förändring och insikt är väl ändå det som är det viktiga. Jag vet ju redan att jag vill för mycket, inte av någon slags prestige eller uppskattning- jag ser att det finns så mycket man kan förbättra och blir frustrerad över att man är passiv. Men tiden räcker ju inte till. Samtidigt hade världen varit jävligt trist om alla bara gör det som precis krävs, inget mer inget extra.
Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla). 
Allt har sin tid. 
Min tid är nu.
Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar