2018-08-25

But why?


Ja, varför börjar jag blogga igen?
Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.
Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?
Har du något smeknamn? Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten. 

Vad jobbar du med? Jag jobbar som projektledare på ett arkitektkontor. Jobbar med anbud och marknad. Projektleder anbud vilket innefattar analys, strategi men även det kreativa i text och layout. Älskar kombon!

Hur ser er familjekonstellation ut? Jag är gift och har tre barn. Elise, Sander och Selma. Selma är Stefans och mitt gemensamma barn. Mina två äldsta barn har jag med JohanI och med att vi har en väldigt god relation inom vår bonusfamilj ses vi relativt ofta och vår vardag blir på så sätt lite enklare trots varannanveckaprincipen. Selma kallar Johan för sin Jonuspappa. En fin kombination av hans namn och bonus tycker vi. 


Vad önskar du dig mest just nu? En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.

Hur skulle du beskriva din stil? Jag älskar kläder och skor. Skor är något jag tyvärr inte kan ha för många av. Jag är ju fan av det lite mer färgglada, leopardiga och ormmönstrade, jag vill liksom bli glad av det jag bär. Jag har vid upprepade tillfällen försökt mig på en stramare stil men jag gillar detaljerna och sammansättning av kulörer för mycket för att platsa in i det ”arkitektiga”. Favoritmärken är Ganni, Baum und Pfergarten, H&M (oftast Trendavdelningen) Whyred och Rodebjer.

Vilken maträtt är din favorit? Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker. 

Vad sjunger du när du står i duschen? Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown. 

När ingen ser, vad gör du då? Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.

Vad stör du dig på hos andra? Människor som är oärliga och beräknelighar jag generellt sett svårt för. Men de som konstant klagar, surar, aldrig kan se det roliga eller positiva i livet eller på arbetsplatsen utan att vilja ändra på något själv. Att umgås eller samarbeta med denna personlighetstyp tar så otroligt mycket av ens egen energi. 

Vad är ditt drömjobb? Att arbeta kreativt är något jag är ämnad för. Att jobba med marknad, analys, strategiskt tänkande och i en dynamisk arbetskultur är något jag föredrar. Jag hade nog velat kunna mer grafiskt och layout för att på så sätt kunna arbeta ännu mer med layout utifrån varumärken. Jag är en bit på väg och gillar det jag gör, men om jag får drömma liksom… 

Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet? Den olösbara ekvationen. Mitt svar blir att jag gör så gott jag kan. Ibland får man sig en känga att man har nedprioriterat en del stundvis… Då får man tänka om. Ägnar ett helt inlägg åt detta framöver.

Gråter du ofta? Ja. Jag blir lätt rörd till tårar. 

Vad är din sämsta sida? Att jag bryr mig för mycket om vad andra tycker och tänker. 

Vad är din bästa sida? Att jag är genuint glad för det mesta. 

Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Att tro på sig själva. 

Vad gör du om 15 år? Arbetar mer kreativt med marknadsföring och strategi. 

Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara? Stoppa alla krig och sudda ut de skador de har medfört i drabbade länder. 

Med två ord eller mindre – hur skulle du beskriva din humor? Ironisk och barnslig

Några lyxvanor? Dricka champagne 

Vilken sida av sängen sover du på? Höger. Funderar på att utmana mig och min man om 
att byta… 
Over and out.
Klara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar